Amail

Mye, mye mer enn bare e-post!

Ikke kast bort tiden, kom deg dit du vil på enkleste måte!

 • Del e-post, kalendere, kontakter og dokumenter internt i bedriften,med enkeltpersoner eller grupper.
 • Alle kontakter, epost, kalenderhendelser etc. er umiddelbart tilgjenglige om du bytter mobil (eller annen enhet).
 • Kompatibelt med alle enheter, blant annet PC, smarttelefon, nettbrett o.l. (Exchange-funksjonalitet).
 • En glimrende start for virksomheter som har lyst til å smake på fordelene en nettsky gir.

Solid plattform

Ved hjelp av teknologi fra anerkjente VMware blir A:Mail levert på en av verdens mest solide plattformer. En fleksibel infrastruktur gjør løsningen utrolig skalerbar og klar for morgendagens utfordringer.

Sikkerhet

Basert på anerkjente åpne programvarer, kan vi levere et kraftig virus- og spamfilter. Det tas daglig backup av alle dine data.

Noen hovedpunkter

 • Epost, dokumentarkiv og kalenderdeling i skyen.
 • Mulighet til å angre sendt mail, samt hente tilbake slettede mail fra backup.
 • Organiser epost i mapper og legg til epost-etiketter for enkelt å finne de igjen.
 • Filtrer innkommende epost slik du ønsker. Lag avanserte regler som f.eks automatisk videresending.
 • Alle eposter, kontakter, oppgaver og kalenderoppføringer blir dyttet ut til alle dine enheter.
 • Full integrasjon mot Microsoft Outlook og Mac
 • Støtter de fleste smarttelefoner og nettbrett. iOS og Android er tett integrert.
 • Synkroniseringen automatiserer backup av mobilens kontakter, kalendere og eposter.

Priser

StandardVolumkunder
Pris pr brukerkr. 79,- pr mnd.Ta kontakt
Alle funksjoner
5 GB lagring
Oppgraderbart
Support

Standardpakken inneholder alle funksjoner du og din bedrift har bruk for. Alle funksjoner og support er inkludert i prisen.

Volumkunder: flere enn 10 brukere? Har du behov for 50 eller 100 brukere? Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud.

Ikke nøl, kontakt oss om du vil vite mer om aMail og hvordan best utnytte denne tjenesten i din virksomhet.

Passer for virksomheter som ønsker å gi sine brukere mer integrerte kommunikasjonsverktøy.

Priser eller mer informasjon

For å få et prisestimat eller mer informasjon, bruk chat-funksjonen øverst til høyre eller ring oss direkte på 52 73 10 30

Enkel kryptering og signering av e-post

Med kryptert mail får mottaker kun åpnet mailen ved å nytte kode tilsendt på SMS. Da vet både du og mottakeren at e-posten har kommet frem til riktig person, er sendt fra riktig person og at ingen har lest eller endret innholdet i e-posten underveis.

Alternativet er ofte å sende informasjonen rekommandert eller med bud, men dette er både tungvint og kostbart.

Priser eller mer informasjon

For å få et prisestimat eller mer informasjon, bruk chat-funksjonen øverst til høyre eller ring oss direkte på 52 73 10 30

Adell Box

Arkiver, synkroniser og del dokumenter på en sikker måte i skyen med AdellBox

I en tid med svært mange aktører i skyen er det ikke enkelt å holde rede på hvordan din virksomhets data blir håndtert. Med AdellBox har du kontroll over hvem og hvilke data som deles på tvers av ansatte. Du bestemmer hva som kan deles videre – og hva som skal holdes internt.

AdellBox integrerer seg med dine ansattes digitale enheter, som gir dem en svært enkel og smidig tilgang til virksomhetens – og egne – data.

AdellBox er for deg som er særlig opptatt av å ha kontroll på virksomhetens data, samt ivareta personvern og sikkerhet generelt.

Dokumentene kan også synkroniseres ned til lokal PC.

Priser eller mer informasjon

For å få et prisestimat eller mer informasjon, bruk chat-funksjonen øverst til høyre eller ring oss direkte på 52 73 10 30

Regnskap

På våre servere kjører mange typer regnskapsprogram. Vi har spesialisert oss på integrasjon fra regnskap til/fra andre program. Dette for at eksempelvis kundedata kun skal måtte vedlikeholdes en gang.

Vi har lang erfaring med dette, spesielt med Mamut-systemene. Her samkjører vi data med andre eksterne databaser. I tillegg har vi laget egne program som man kan bruke til Mamut:

ATime

Mamut har et eget integrert timeregistrerings system. Trenger dere noe som er mer avansert mht prosjekter, avdelinger, kunder eller håndtering av regelverk/tariffer, så er kanskje Atime noe for dere. Atime overfører til ordre og lønn i Mamut og kan også integreres med andre regnskap/crm/personal system.

Bilagsnett

Elektronisk arkiv for scannede innkommende faktura, overfører direkte til bilagsføring i Mamut og henter bilagsnummer tilbake. Få enkel oversikt over eksempelvis hvor mye du betalte til en leverandør i en gitt periode, og sjekk de faktiske faktura. Slutt på å bla i permer og dessuten sparer man hyllemeter med regnskapspermer.

Priser eller mer informasjon

For å få et prisestimat eller mer informasjon, bruk chat-funksjonen øverst til høyre eller ring oss direkte på 52 73 10 30

Butikksystemer

Adell forhandler ulike butikk og kassasystemer som om ønskelig kan kommunisere direkte inn i din skyløsning. På den måten har du full oversikt og kan om ønskelig få dagens omsetning rett inn i regnskapet.

Mamut Kassapparat

Mamut
Mamut

Mamut Butikkdata er en datakasse som har alle nødvendige funksjoner og utveksler data med ERP/økonomiprogrammene Mamut One Enterprise 3, 4, 5 eller Office Professional. Mamut butikkdata er avhengig av integrasjon med et av disse programmene.

Uniwell Kassapparat

UniwellUniwell

AX-3000 er siste generasjon kasseløsning fra Uniwell. Det nye intuitive programmeringssystemet gjør programmeringen svært enkelt og lettforståelig.

Last ned brosjyre her

Mynt- og seddelteller

Tellermate

Tellermate TD

Tellermate

Tellermate TT

Bankterminaler

Kampanjetilbud

Termoruller til bankterminaler/kasseprintere

Xenta u/skriver og Yomani for integrerte løsninger, Xenta m/skriver og Vx810Duet for frittstående løsninger og Vx670 m/lader og Xentissimo for mobil løsning. Betalingsterminalene er Points eiendom i hele perioden abonnementet er aktivt.

Kontakt oss i dag på tlf. 52 73 10 30 for å finne ut hvilken terminal som passer deg best.